Wat kan CareToMatch voor de zorgprofessional betekenen? - CareToMatch

Wat kan CareToMatch voor de zorgprofessional betekenen?


CareToMatch Uitzendbureau

Vernieuwde website voor Zorgprofessionals

Met www.caretomatch.com bieden we een platform waar zorgprofessionals al hun wensen kunnen doorgeven. Met ons geautomatiseerde systeem en de kennis van deze specifieke arbeidsmarkt zorgen we voor de juiste match!

Waarom

Wij vinden het mooi om een dienst te leveren die echt bijdraagt aan iemands leven. Dat geeft voldoening! Als iedereen tevreden is, zijn wij het ook. Een tevreden klant geeft ons energie om door te gaan en om nog beter te worden. Zo krijgen we een goede naam en kunnen we samen groeien.

Hoe

Door persoonlijke aandacht weten we goed wat iedereen wil. We focussen ons slechts op 1 beroepsgroep waardoor we gedetailleerd in kunnen gaan op ieders wensen. Je voorkeuren leggen we vast in ons systeem dat automatisch de beste matches maakt. We ontvangen graag feedback als de match toch niet helemaal perfect is. Zo kunnen we ons verbeteren. Door de jarenlange ervaring in de branche hebben we een heel groot netwerk en kunnen we goede alternatieven bieden.
We willen zoveel als mogelijk de kwaliteit garanderen, ook al is werken met mensen onvoorspelbaar. We vinden het belangrijk dat we transparant zijn in wat we doen voor alle betrokkenen.

Wat

Werkgevers en werkzoekenden kunnen bij ons terecht voor:

1.  Werving en selectie
Heb je de voorkeur voor een rechtstreeks contract? Dat is mogelijk. CareToMatch doet dan alleen de werving en selectie. Voor kandidaten is dit gratis en voor de opdrachtgever geldt gedurende onze complete werving- en selectietraject: ‘no cure, no pay’.
Zodra de kandidaat bij de opdrachtgever start brengt CareToMatch pas een vergoeding in rekening.

2. Uitzenden of detacheren
Heb je als organisatie tijdelijke waarneming nodig of weet je nog niet hoe lang je die extra versterking kan gebruiken? Dan is het ideaal om gebruik te maken van de mogelijkheid van uitzenden of detacheren.

 • Wij brengen de zorgprofessional onder bij een erkend payrollbedrijf als zijnde werkgever. Het payrollbedrijf verzorgt de volledige administratieve verwerking. Wekelijks worden de gewerkte uren verloond en gefactureerd.
 • Als je ziek bent krijg je als zorgprofessional je ziekte-uren gewoon uitbetaald door het payrollbedrijf. De opdrachtgever loopt geen ziekterisico.
 • De zorgprofessional kan maximaal 5,5 jaar op flexibele basis ingezet worden. Dit kan zowel mét als zonder detacheringscontract (vast aantal uren dat wordt uitbetaald). Dit is afhankelijk van de gewenste continuïteit of flexibiliteit bij de medewerker en de organisatie. In fase A (1e 1,5 jaar) kunnen dit ook korte contracten zijn.
 • In overleg met de ingeleende zorgprofessional kan de opdrachtgever ook al eerder de medewerker rechtstreeks in dienst nemen.

3. Payrolling
Heb je als organisatie zelf al de geschikte kandidaat gevonden, maar geen zin in de administratieve verwerking?
Wij ontzorgen tegen een zeer scherp tarief en je loopt geen ziekterisico’s!
Het inleentermijn bepaal je zelf. Dit kan flexibel tot maximaal 5,5 jaar.

4. Outplacement
Heb je als organisatie (tijdelijk) een medewerker over? Of: Wil je als zorgprofessional graag wat anders, maar vind je het lastig om een vast contract zo maar op te zeggen voor wat anders? Outplacement kan voor dergelijke situaties een uitkomst bieden.
In goed overleg kunnen we voor jullie op zoek naar een oplossing.

 • Kosteloos checken we in ons systeem welke vacatures bij de wensen passen.
 • Gezamenlijk bepalen we de eventuele proeftijd met terugkeergarantie.
 • Als het loon lager is voor de zorgprofessional kan je afspreken dat de organisatie het loon (tijdelijk) aanvult. De opdrachtgever ontvangt een creditnota voor de gewerkte uren bij de nieuwe zorginstelling.
 • De opdrachtgever ontvangt pas een factuur zodra er een oplossing is en alle partijen tevreden zijn.

5. Consultancy
Meer uit je personeel halen en kosten besparen?

 • Een effectief HR-beleid draagt zeker bij aan het succes van een organisatie. Het zijn tenslotte de werknemers die voor een groot deel bepalen of de doelstellingen al dan niet gehaald worden. Met behulp van onze HR-consultant versterk je de HR-processen binnen de onderneming.
 • Het kost veel tijd en energie om exact te weten wat er speelt in de arbeidsmarkt. Wij helpen graag bij het zoeken naar de meest geschikte dienstverbanden en het opstellen van de juiste arbeidsvoorwaarden. Denk daarnaast ook aan de begeleiding van de medewerkers in geval van ziekte, arbeidsongeschiktheid, scholingsgesprekken of loopbaanbegeleiding. De kennis van je HR-consultant binnen CareToMatch biedt uitkomst.
 • Je kunt bij ons terecht voor operationele ondersteuning in de volle breedte of professioneel advies op een specifiek terrein. We staan voor je klaar.

Avontuur in Zwitserland

Meer informatie