CareToMatch

Verpleegkundige ziekenhuis in Bern, Zwitserland

Verpleegkundigen gezocht voor Ziekenhuis in Bern

Voor een ziekenhuis in Bern zijn we in verband de uitbreiding van het team op zoek naar verpleegkundigen voor meerdere afdelingen binnen het ziekenhuis. Oa voor hart/long, kinderafdeling, orthopedie, oncologie en neurologie.

Waarom Bern Zwitserland? 

Werken en wonen in Zwitserland biedt veel voordelen! Er is een lagere werkdruk, minder administratie en meer waardering voor je werk. Daarnaast heb je elke dag een vakantiegevoel door de mooie natuur en stadjes in Zwitserland. Zwitserland heeft meer zonuren en binnen no-time zit je in Italië, Oostenrijk of Frankrijk!

Bern, de hoofdstad van Zwitserland, biedt tal van activiteiten en bezienswaardigheden om te verkennen in je vrije tijd. Bern is een UNESCO-werelderfgoed en biedt prachtige architectuur en smalle straatjes om doorheen te wandelen. Daarnaast heeft het diverse mooie musea en kan je prachtig winkelen in bijvoorbeeld de Markthalle. In de Aare-rivier die door de stad stroomt kan je zwemmen kajakken en raften. Het is een geweldige manier om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken.

Het ziekenhuis:

Het is een moderne, middelgrote ziekenhuis. Het is mogelijk op verschillende afdelingen te werken, afhankelijk van jouw wensen en affniteit. Het ziekenhuis ligt op een mooie plek, goed bereikbaar met het OV en de auto.

Het ziekenhuis biedt:

We zoeken:

CareToMatch biedt:

Interesse? Solliciteer direct!

Mobiele versie afsluiten