Omdat wij klantgericht werken willen wij weten hoe mensen onze service hebben ervaren. Wij vinden het leuk als je een recensie achterlaat en dat helpt ons in het verbeteren van onze service!

Geef een recensie

  Recensies

  • 9
   "Bedankt CareToMatch dat jullie me hebben overgehaald om naar Zwitserland te gaan"
   Bruno Cleton
  • 10
   "Prima geholpen door deze enthousiaste groep bemiddelaars"
   Hans Koch
  • 10
   ""Vanaf het begin waren de mensen van CareToMatch zeer benaderbaar en super vriendelijk. Willen open informatie geven en alle vragen die je hebt, proberen ze zo goed mogelijk te beantwoorden. Ze zijn eerlijk over de stappen die je gaat zetten en helpen je zoveel mogelijk om de overgang naar werk in het buitenland zo goed mogelijk te begeleiden. Zelf sta ik nog maar aan het begin van mijn avontuur. Maar CareToMatch heeft deze avontuurlijke stap tot nu toe al enorm ondersteund en daarvoor wil ik ze nogmaals bedanken! Dus hou je van avontuur, het leren kennen van de bergen en een nieuwe cultuur? Dan kan CareToMatch je zeker op weg helpen!""
   Christene Oppedijk
  • 9
   ""Dank u voor de goede match die u gevonden hebt. Ik beveel u graag aan.""
   Frank Rindert
  • 10
   ""Dankzij hen heb ik me kunnen ontwikkelen als professional en als persoon. De aandacht is fantastisch en ze zijn zeer doortastend. Ze helpen je in alles en volgen je op. Ik moedig iedereen die onzeker is of hen niet vertrouwt aan om hen zonder angst te vertrouwen. Bedankt CareToMatch en in het bijzonder Esther!!!!""
   Eduardo Robles Pasquín
  • 10
   ""Ik heb contact opgenomen met CareToMatch om een baan in Zwitserland te vinden. Kort nadat ik mijn interesse kenbaar had gemaakt, werd er contact met mij opgenomen en niet lang daarna was ik al in contact met praktijken in heel Zwitserland. Nadat ik met een werkgever had gesproken, tekende ik een contract en vloog ik weg. Momenteel werk ik in een prachtige praktijk en ik ben zeer tevreden. Al met al ben ik zeer tevreden over de ondersteuning en voortdurende begeleiding die CareToMatch mij gedurende het hele proces kosteloos heeft geboden; ik zou ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een baan.""
   Magnus Joeleht
  • 9
   ""Ik had geen tijd om een ervaren kracht te vinden, gelukkig vond PhysioMatch een therapeut die echt bij onze praktijk past ""
   Pieter Praktijkhouder

  Avontuur in Zwitserland

  Meer informatie