Samen winnen!

 • Wij vinden het mooi om een dienst te leveren die echt bijdraagt aan iemands leven. Dat geeft voldoening!
 • Een dienst waarvan iemand achteraf zegt, “die organisatie heeft mijn bedrijf echt een impuls gegevens” of “Door hen heb ik een fantastische ervaring opgedaan”.
 • Wij geloven dat het mogelijk is om geld te verdienen waarbij dit niet ten koste gaat van iemand, maar dat juist alle betrokkenen er beter van worden.
 • Waarom willen we dit? Als iedereen tevreden is, zijn wij het ook. Dat geeft ons energie om door te gaan en om nog beter te worden. Zo krijgen we een goede naam en kunnen we samen groeien.

Hoe kunnen we aan ieders wensen voldoen?

 • Door persoonlijke aandacht weten we goed wat iedereen wil.
 • We focussen ons slechts op 1 branche waardoor we gedetailleerd in kunnen gaan op ieders wensen.
 • Je voorkeuren leggen we vast in ons systeem dat automatisch de beste matches maakt.
 • Door de jarenlange ervaring in de branche hebben we een heel groot netwerk.
 • We willen zoveel als mogelijk de kwaliteit garanderen, ook al is werken met mensen onvoorspelbaar.
 • We vinden het belangrijk dat we transparant zijn in wat we doen voor alle betrokkenen.

Wat mag je van ons verwachten?

Iedereen wint:

 • Zorgprofessionals en organisaties met elkaar in contact brengen zorgt ervoor dat mensen hun leven of bedrijf veranderen.
 • Tijd voor persoonlijke contact is belangrijk, maar ook de prijs moet goed zijn, daarom geautomatiseerd waar mogelijk.
 • Transparantie in wat we doen en wat het ons oplevert.

Kwaliteit:

 • Binnen 1 werkdag contact.
 • Garantieregeling.
 • Goede begeleiding naar wens.
 • Jarenlange ervaring in de gezondheidszorgbranche.

Ons team

Esther Stern (1988)

Functie: Sr. Recruiter Zwitserland

Talen: Nederlands, Duits & Engels

Twee jaar geleden ben ik gestart bij CareToMatch na ervaring opgedaan te hebben bij een ander recruiteringsbureau.

Ik ben opgeleid tot diëtist dus wilde wel graag iets zorggerelateerds blijven doen waarbij ik genoeg tijd heb om mensen te helpen. Dat is iets wat ik in het Nederlandse zorgsysteem miste.

Reizen zit me in het bloed en ik vind het geweldig om met verschillende nationaliteiten en talen te werken. In mijn vrije tijd ben ik ook ‘host’ voor jongeren die internationale fietsreizen maken. Regelmatig ontmoet ik zo mensen met fantastische verhalen, die een nachtje met hun tent in onze tuin slapen.

Zelf woon ik met mijn jonge gezin net over de grens in Duitsland, ik kan je dus goed informeren over het emigreren naar een Duitstalig land en de voor- en nadelen van werken in Nederland, Duitsland en Zwitserland. In mijn vrije tijd ben ik dagelijks actief en dan ga ik het liefst een rondje fietsen, zwemmen of hardlopen.

Contactgegevens:
+31 6 21 90 67 71
Whatsapp
esther@caretomatch.com

Erik Jan Elzinga (1993)

Functie: Recruiter Zwitserland

Talen: Nederlands, Duits & Engels

Begin 2016 ben ik in Groningen afgestudeerd als fysiotherapeut. Na 2 jaar werkervaring op te hebben gedaan in Nederland, kriebelde het toch om nog een avontuur aan te gaan. Ik besloot vrij impulsief om mijn carrière voort te zetten in Zwitserland en achteraf bleek dat een van mijn beste keuzes uit mijn leven. Niet alleen het uitvoeren van mijn beroep vond ik daar leuker maar ook van de vrijetijdsmogelijkheden die het land te bieden heeft droom ik nog steeds meerdere nachten per week.

Sinds eind 2020 woon ik weer in Nederland en werk ik met veel plezier bij CareToMatch, mensen helpen en begeleiden naar een doel zit namelijk in mijn bloed. Daarnaast krijg ik er energie van om nog steeds nauw in contact te staan met een leuke periode in mijn leven. Als ervaringsdeskundige kan ik je een goed en eerlijk beeld geven van de mogelijkheden die er zijn voor jou.

In mijn vrije tijd houd ik voornamelijk van actief bezig zijn, denk daarbij aan fitness, hardlopen of mountainbiken. Daarnaast reis ik graag naar nieuwe landen en kom ik nog graag regelmatig terug in het mooie Zwitserland.

Contactgegevens:
+41765749767
Whatsapp
erikjan@physiomatch.com

Nynke Jullens (1997)

Functie: Accountmanager Zwitserland

Talen: Nederlands, Duits & Engels

Na 4 jaren in Groningen gewoond en gestudeerd te hebben, vond ik het tijd voor een nieuw avontuur. Om deze reden ben ik in 2020 verhuisd naar Luzern om hier aan de slag te gaan als fysiotherapeute. Ik was meteen onder de indruk van de prachtige natuur en de goede levensstandaard. Eind 2021 ben ik een halfjaar gaan reizen, maar daarna ben ik zonder twijfel weer teruggegaan naar Zwitserland. Momenteel woon en werk ik in de stad Zürich. In mijn vrije tijd ben ik veel aan het hiken of skiën in de bergen, dit geeft mij elk weekend nog steeds een vakantiegevoel.
Sinds november 2022 ben ik, naast mijn baan als fysiotherapeute, ook werkzaam voor CareToMatch. Ik ben erg blij dat ik de stap gemaakt heb om naar Zwitserland te verhuizen en het geeft mij veel energie om anderen te helpen hetzelfde te kunnen doen.

Contactgegevens:
nynke@caretomatch.com

Dorien Dijkstra (1996)

Functie: Recruiter Zwitserland

Talen: Nederlands, Duits & Engels

Eind vorig jaar ben ik vanuit Luzern verhuisd naar Groningen waar ik in 2018 ook afgestudeerd ben.
Ik ben fysiotherapeute, en heb een gevarieerde doelgroep behandeld. Van kinderen en volwassen met verstandelijke en fysieke beperkingen in Nederland tot aan de eerstelijnspraktijk in Zwitserland. Wat mij vooral voldoening geeft is het helpen en begeleiden van mensen en met enthousiasme en positiviteit streef ik altijd naar het best mogelijke resultaat.
Na mijn avontuur in het mooie Zwitserland waar ik veel geleerd en zeker erg genoten heb, heb ik besloten om bij CareToMatch aan de slag te gaan.
Ik houd van actief bezig zijn zoals volleyballen, hardlopen, bergwandelen en sinds kort ben ik regelmatig in de fitness te vinden. Naast actief bezig zijn geniet ik van vrienden en familie, lekker eten en spontaniteit.
Heb je vragen over het wonen en werken in Zwitserland dan mag je mij altijd een berichtje sturen!

Contactgegevens:
+31 6 21 49 27 08
Whatsapp
dorien@caretomatch.com

Samira Nietz (1994)

Functie: Recruiter Zwitserland

Talen: Duits, Engels & Nederlands

Ik ben geboren en getogen in Duitsland in de buurt van Düsseldorf, maar meteen na mijn middelbare school werd ik aangetrokken door de grote wijde wereld. Na 1,5 jaar in de VS wilde ik nog steeds niet terug naar Duitsland. Ik besloot in Nederland te gaan studeren. In 2020 studeerde ik af in Psychologie en na een korte reis naar Spanje en Ecuador voor vrijwilligerswerk, kwam ik terug naar Nederland.

Met mijn achtergrond en belangstelling voor psychologie en mensen, ben ik geschikt voor dit bedrijf. Ik vind het leuk anderen te helpen hun avonturen te beleven en ik vind het leuk sollicitanten te steunen.

Net als iedereen in het team ben ik graag veel buiten, om te gaan wandelen, slacklinen of zwemmen. Tijdens mijn studie deed ik veel aan sport en volgde ook een opleiding tot yogalerares. Mijn voorkeur gaat echter (sinds ik 7 jaar was) uit naar artistieke gymnastiek en acrobatiek. En een andere favoriete sport van mij is couchsurfen.

Contactgegevens:
+31 6 21 93 85 22
Whatsapp
samira@caretomatch.com

Sara (1997)

Functie: Recruiter Zwitserland

Talen: Engels, Duits, Nederlands, Frans, Italiaans

In 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in het mooie Groningen en na een aantal jaren werken in verschillende eerstelijs praktijken in Nederland en Oostenrijk, afwisselend met mooie reizen over de hele wereld, ben ik aan de slag gegaan bij CareToMatch.

Een nieuw avontuur aan gaan, jezelf ontwikkelen en buiten je comfort zone stappen zijn dingen waar ik enthousiast van word. Anderen helpen om deze stappen te zetten met CareToMatch sluit hier helemaal op aan.
Buiten werk om ben ik graag buiten in de natuur aan het wandelen en wielrennen en houd ik van mooie reizen en herinneringen maken.

Contactgegevens:
+31 6 25 58 10 33
Whatsapp
sara@caretomatch.com

Avontuur in Zwitserland

Meer informatie